Trouwen in een kas

GREENHOUSE – Trouwen in een kas

Het zal je niet verbazen dat we voor onze bruiloften graag en veel in het bos te vinden zijn, maar ook van binnenlocaties die naadloos kunnen opgaan in de natuur wordt het team van Trouwen in het Bos enthousiast. Een treffend voorbeeld daarvan is een kas. De uitstraling is uniek, bijzonder en zelfs ’n tikje industrieel. Je bent binnen, maar behoudt toch het contact met buiten. Hebben jullie onze boskas al gezien? De eerste eigen locatie van Trouwen in het Bos. Deze kas wordt in december ’22 geplaatst, dus reserveer snel je plek voor ’23/’24!

Op het gebied van styling en kleurgebruik kun je met een kas alle kanten op. Je kunt er hele gave dingen doen, de mooiste Pinterest plaatjes creëren.
Voor deze styled shoot is stoer bloemwerk als pampasgras (we love pampas!!!), king protea’s, grote rozen en botanische bladsoorten gebruikt. Diepe kleuren zijn gecombineerd met veel groen en dat geeft een botanical look.
Het bloemwerk is samengesteld door de floristen van Fiori di Rose. Al jaren staan zij bekend om hun uitbundige boeketten en karakteristieke stijl van bloemschikken.

Naast het bloemwerk is er qua styling gekozen voor velvet – één van de trends van dit moment – en hout- en leerelementen. Vind je die groene velvet cocktailstoel en leren Chesterfield nou helemaal te gek voor je eigen bruiloft? Bij Trouwen in het Bos zijn ze ook te huur.

Als podium voor de taart is een schommel gebruikt in plaats van de doorgaans gebruikelijke sweettable. De semi naked dripped cake met chocolade en gedecoreerd met blauwe bessen, bramen en muntblaadjes is afkomstig van De Bakbar. Omdat zij het liefst werken met streek- en seizoensproducten zijn de taarten ontzettend (di)vers. Dat zie je en dat proef je! Zowel naked cakes als dripped cakes zijn nog altijd populair. Voeg ze samen en je hebt the best of both worlds.

De fotografie van deze shoot was in handen van Michèle Giebing van Studio Memoire. Wat ze ook fotografeert, ze doet het met talent, ongelooflijk veel passie en volgens een geheel eigen stijl. Voor Michèle, maar ook voor de mensen van Trouwen in het Bos was het een genoegen om samen te mogen werken met model Sonja Koning, want wat was ze een prachtige bruid.

Ben jij binnenkort de bruid en zie jij je samen met je aanstaande ook stralen in een kas? Wij kunnen niet wachten om voor jullie aan de slag te gaan!