Thema’s

Slide Slide

Thema’s

Droom jij ook van een buitenbruiloft? Samen met je geliefde en jullie gasten op een unieke locatie die ene speciale dag beleven?
Dan is ‘Trouwen in het Bos’ iets voor jullie!

Buitenbruiloften zijn de laatste jaren erg ‘upcoming’. Met name omdat de locatie vaak makkelijk te stylen is, en er weinig tot geen ‘regeltjes’ zijn waar het bruidspaar zich aan moet houden. Vaak wordt er gekozen voor een mooie achtertuin, een boomgaard of voor het strand, maar trouwen in het bos hoorden we nog niet veel. Waarschijnlijk omdat er een hoop geregeld moet gaan worden, en waar begin je dan? Wij gaan graag een stapje verder om deze bijzondere bruiloft mét WOW-factor te verwezenlijken! Gevuld met magie, harmonie en groene vrijheid is dit een absoluut sprookje waar menig bruid van droomt!

Het enige wat jullie hoeven te doen is het kiezen van een locatie, een thema & het arrangement en wij doen de rest!

Eco Love

Ecologisch verantwoord trouwen. Dit past perfect bij een bosbruiloft! Groen bezig zijn is geen trend meer! Het is gelukkig niet meer weg te denken uit ons leefpatroon. Duurzame, natuurlijke materialen, biologisch eten, met mos bedekte eettafels, back to basic, maar wel héél stijlvol en zéker niet alleen maar voor geitenwollensokken bruidjes!

Barnweddings

Trouwen in een rustieke schuur of schaapskooi ergens op het platteland of in het bos. Waar normaal gesproken de schapen van hun welverdiende rust genieten, vindt straks misschien wel jullie droomhuwelijk plaats. Lange gedekte tafels, houten wijnvaten, strobalen, zachte verlichting en prachtige decoratie zorgen voor een geweldige sfeer. We LOVE Country!!

Bohemian

Gebaseerd op een leven vol romantiek en vrijheid: Bohemian! Dromen jullie ook van een intieme bruiloft, vele veldbloemen, hippiehaar, bloemenkransjes, zwierige jurken, genieten van een goede BBQ & heerlijke wijnen? Echt puur genieten, midden in het bos.. Een laidback bruiloft op blote voeten met veel gezelligheid, kleur en romantiek!

Romance

Dit thema is er echt een om bij weg te dromen. Een shabby chique uitstraling waar iedereen het nog lang over zal hebben… Zo wil iedereen toch trouwen! Kenmerkend zijn de grote pioenrozen, de vele bloemen, hoge vazen, kralensnoeren, kroonluchters, mooie draperieën,
tafellopers, linten, zilveren onderborden en veel lichtjes.. En dat midden in het bos. Pure romantiek, dus succes verzekerd!

Festival

Zijn jullie op zoek naar een bruiloft met een ongedwongen sfeer, vrolijke kleuren, tentjes, kleedjes, rollende keukens, gezellige lichtjes en lampionnen.. Gewoon lekker buiten feestvieren en dat midden in de natuur? Dan is er niets leukers dan een Festival Wedding!

Vintage

Denk aan vele veldbloemen, schitterende vintage jurken en klassieke accessoires! We gaan terug naar de basis en genieten van lange gedekte tafels, puur in de natuur, lampionnen in de bomen, oma’s theeservies, lieve veldboeketjes in verschillende vaasjes, hangende vogelkooitjes en zelfs een vintage photobooth. SMILE;)

Eigen thema?

Hebben jullie je eigen trouwdag al helemaal uitgestippeld? Ook dan kun je bij ons terecht. We gaan graag samen zitten om een eigen thema te creëren die helemaal aansluit bij jullie persoonlijke wens. Niks is te gek!

null

Ons werk

over ons

Over ons

null

Contact