VACATURE STAGIAIR(E) WEDDINGPLANNER/EVENTPLANNER

Als stagiair(e) bij Trouwen in het Bos ben je multi-inzetbaar en bezig met alle onderdelen van het plannen van een bruiloft. Je maakt alles mee achter de schermen, ziet een bruiloft ontstaan van offerteaanvraag t/m de bruiloft zelf. Hierin denk je enthousiast en creatief mee.

 

OVER ONS
Trouwen in het Bos staat voor het creëren van volledig gefaciliteerde bruiloften in het bos, inclusief hoogwaardige catering, goede stretchtenten, sfeervolle verlichting, de mooiste bloemen en styling waar je op Pinterest bij wegdroomt.

Met ons unieke totaalconcept zijn we in staat om volledig te ontzorgen. Ons team is de gehele dag aanwezig om het niemand aan iets te laten ontbreken.
Wij bieden verschillende arrangementen, van een kleine ceremonie met toost en taart tot een volledige dag, inclusief feest op één locatie. Ook voor een weddingweekend ben je bij ons aan het juiste adres.
Met Staatsbosbeheer als hoofdpartner bieden wij de mooiste boslocaties aan door heel Nederland. Kun je bij ons alleen trouwen in het bos? Nee! Het is ook mogelijk in eigen tuin, weiland, in een kas (greenhouse), boomgaard, Nederlands Openluchtmuseum, langs het water of bij een rustieke schuur of schaapskooi. Waar natuur is daar zijn wij!

OVER JOU
We zijn op zoek naar iemand met passie voor de trouwbranche/eventbranche en een echte teamplayer. Iemand die creatief is en niet bang is om mee te denken.

  • Student MBO/HBO
  • Professioneel en klantgericht
  • Een echte teamplayer
  • Creatief en gevoel voor styling, hospitality en/of horeca
  • Bruist van enthousiasme!

5 x JA? Dan is Trouwen in het Bos op zoek naar JOU!

WAT TE DOEN?
Hoe tof is het om een bruiloft te creëren?!
Werken met een enthousiast team, dat garant staat voor een goede en gezellige werksfeer.
In de voorbereiding bestaan jouw taken o.a. uit het volgende:
offertes maken, draaiboeken en stylingplannen maken, assisteren bij locatiebezoeken, inkopen en intakes, social media, bussen laden, etc.
Op de bruiloften werk je mee als allrounder en ben je echt ‘one of the guy’s’ 🙂

WAT VRAGEN WIJ?
Bij voorkeur willen wij een stagiair die 4 maanden tot een half jaar bij ons aan de slag kan, zodat hij/zij het gehele proces van een bruiloft kan meelopen. Daarnaast zal hij/zij tijdens het trouwseizoen ook beschikbaar moeten zijn in de weekenden om mee te kunnen helpen op de leukste bruiloften!

Functie-eisen
– MBO/HBO werk- en denkniveau
– Representatief, proactief, stressbestendig en enthousiast
– Flexibele werkhouding
– Assertief en communicatief vaardig

Kortom: Gaat jouw hart sneller kloppen van bruiloften/events in het bos/natuur?Ben jij super nieuwsgierig naar alles wat bij en rondom een bruiloft komt kijken? Stuur dan een mail met je motivatie en C.V. naar richard@trouweninhetbos.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.