Trouwen in het Bos: daar zit muziek in

Trouwen in het bos: daar zit muziek in

Veel romantischer wordt het leven niet: jullie gaan trouwen in het bos! Daar hoort natuurlijk muziek bij. Van bandjes tot DJ’s tot een zanger met een heel bossige achternaam. Wat maakt een artiest interessant voor Trouwen in het Bos? Op de eerste plaats moet de kwaliteit top zijn natuurlijk, maar minstens zo belangrijk is dat het qua stijl aansluit bij de ongedwongen, intieme en originele sfeer waar we met ons concept voor staan. Dit is onze top-10 van artiesten die geknipt zijn voor een bruiloft in het bos.

Riley’s
Deze energieke band bestaat uit drie gedreven, swingende muzikanten en een dijk van een zangeres. De band is razend populair op Plugify: bekijk hun video en oordeel zelf waarom. Met hun very 2017 looks is Riley’s perfect voor trouwen in het bos.

Pierre et les Optimistes
Luisterend naar deze zomerse Franse gypsy jazz kunnen je voeten niet stil blijven staan. Die heerlijke jaren ’30-’40 swing die elke donderwolk direct verjaagt: Pierre et les Optimistes spelen het gewoon. Allez, danser!

Jolly Mangos
Meet deze muzikale vruchten van Moeder Natuur: de Jolly Mangos. Twee muzikale mannen brengen de mooiste tweestemmige nummers ten gehore, begeleid door elektrische accordeon en gitaar. Als ze voluit spelen klinkt het alsof er een volledige band staat, maar sfeervolle achtergrondmuziek kan ook.

DJ JAZZdad
Een vinyl collectie waar je u tegen zegt, een track record als DJ en gitarist van hier tot in het bos en een waanzinnig goede muzieksmaak. Dat is DJ JAZZdad. Voor sfeervolle, hippe achtergrondmuziek met een vintage karakter is dit je man.

Maria’s Hot Rods
Krijg jij het ook zo warm van die swingende, vintage jazz & swing uit de jaren ’50? In de woorden van Maria’s Hot Rods: de muziek uit de jaren ’50 is sexy, subtiel, elegant, dansbaar, vrolijk en easy listening. Bekijk hun video en waan je in verloren, romantische tijden!

Akoestische band Mindy
Deze band ademt muziek. Met deze steengoede zangeres, contrabassist, gitarist en (vrouwelijke!) percussionist haal je kwaliteit en sfeer in huis. Of in het bos. Leuk detail: de muzikanten kleden zich in vintage thema, en nemen sfeervolle attributen mee (vintage koffers, Perzisch tapijt) naar hun optredens. Dat is nog eens all-inclusive!

The Old Ditch Riverhoppers
The Old Ditch Riverhoppers spelen old time bluegrass zoals old time bluegrass bedoeld is. Gewapend met gitaar, banjo, mandoline, fiddle en contrabas, zetten deze mannen een energiek optreden neer, van festival tot bruiloft. Wij van Trouwen in het Bos zijn fan!

Olaf Bosman
Die wil je toch in het bos, man! Een stem als een engel, maar niet te zoet. Mix Tom Odell met James Bay, voeg daar een vleugje Ben Howard aan toe et voilà: dat is het waanzinnige geluid van Olaf Bosman. Elke ceremonie verdient zo’n sound.

2CV Gipsy Jazz
Zodra zanger Jannes begint te zingen weet je niet wat je hoort. Vanachter een oude microfoon en een viool waar de nostalgie vanaf spat, brengt hij onvervalste gypsy en jazz, bijgestaan door zoon Erik op gitaar en Eelke op contrabas. Dit trio verzorgt muziek in de stijl van Django Reinhardt en Stephane Grapelli. Ideaal voor tijdens jullie toost of diner.

VW-busje
Een klassiek VW-busje komt aanrijden op jullie huwelijk, de unieke dakconstructie gaat omhoog en het is feest! Het dak gaat er dus letterlijk vanaf! De DJ draait er de vetste plaatjes, van 70’s, 80’s, 90’s tot de hits van nu. Maar ook jazz & soul, rock ’n roll, house, techno en après-ski. Daar gaan zelfs de vogeltjes van dansen!

over ons

Over ons

null

Ons werk

null

Contact

Thema’s

 • Festival
 • Eco Love
 • Barnweddings
 • Bohemian
 • Romance

Lees meer

Arrangementen

 • Yess & Cake
 • Yess, Cake & Dinner
 • Yess, Dinner & Dance
 • Styling op Locatie
 • Trouwen in een eigen tuin

Lees meer

Locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen

Lees meer

%s