Mijn moment // Elise

Slide Slide

Mijn moment // Elise

2 juli vorig jaar trouwde Elise in het Amsterdamse Bos. “Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat George en ik kwamen aanrijden in een oude turquoise Kever op dé plek in het bos. Alles klopte; de zon die – na een maand regen – doorbrak, de prachtig gestylde trouwplek en al onze lieve familie en vrienden bij elkaar. Magisch! 2 juli was mede dankzij Trouwen in het Bos de leukste dag van ons leven. Zelfs toen een paar dagen voor tijd het weer nogal onberekenbaar bleek, wist ik; met Trouwen in het Bos komt het hoe dan ook goed. Julie stralen rust uit en dat is precies wat een bruid in spé nodig heeft. Op de dag zelf heb ik jullie aanwezigheid bijna niet gemerkt; we waren echt te gast op ons eigen feest en het ontbrak ons en de genodigden dan ook aan niets.”

over ons

Over ons

null

Ons werk

null

Contact

Thema’s

 • Festival
 • Eco Love
 • Barnweddings
 • Bohemian
 • Romance

Lees meer

Arrangementen

 • Yess & Cake
 • Yess, Cake & Dinner
 • Yess, Dinner & Dance
 • Styling op Locatie
 • Trouwen in een eigen tuin

Lees meer

Locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen

Lees meer

%s