Trouwen in het bos, in een rustieke schuur!

Trouwen in het bos, in een rustieke schuur!

Liefhebbers van barnweddings opgelet! Een van de vele mooie locaties die wij aanbieden is Erve Beverborg. Een rustieke, saksische schuur in een prachtig stukje bos in De Lutte. Waar ligt dat precies? Horen we je denken. In een van de mooiste natuurgebieden van Twente: Het Lutterzand!
Hier kunnen wij de complete bruiloft voor jullie verzorgen, dus niet alleen catering, maar ook de styling en organisatie.

Schuren (barns) als deze vind je in Nederland niet veel en spreken bij veel bruidsparen tot de verbeelding. Je komt ze tegen op Pinterest, om er vervolgens zelf eindeloos – misschien zelfs hopeloos – naar op zoek te gaan.
Erve Beverborg in de Lutte in Overijssel is gelegen in het bos. Logisch dus dat wij van Trouwen in het Bos er heel graag komen. Ook het nabijgelegen Jan Wesselinkhoes is een pareltje van een schuur, of beter gezegd: een oeroud boerderijtje, op nog geen drie kilometer afstand van Erve Beverborg. Deze is iets kleiner dan Erve Beverborg, maar beiden zijn even rustiek en idyllisch.
De plaatjes die je ziet op Pinterest, maken wij hier werkelijkheid. In al die jaren dat we hier komen, mochten wij er al vele bruiloften verzorgen.

 

Klein sprookje

Het fijne van Erve Beverborg is dat je er de volledige dag kunt vieren, dus alles op één locatie. Datzelfde geldt voor het Jan Wesselinkhoes.
Voor de ceremonie is er een prachtig, intiem bosplekje die wij met de mooiste bloemen en stylingmaterialen omtoveren tot een klein sprookje.
Ook het diner kan buiten plaatsvinden, maar bij slecht weer ook in de schuur of onder een stretchtent. Je weet wel, zo’n mooie zandkleurige tent op kastanjehouten palen.
Stel je bij het diner lange, gestylde tafels voor onder mooie bomen en sfeervolle verlichting. Aansluitend is het feestje ‘s avonds in de schuur.
Een toffe combinatie dus van trouwen in een barn en trouwen in het bos.

 

Omdat foto’s vaak meer zeggen dan woorden, geven wij graag een foto impressie van wat Trouwen in het Bos zoal voor jullie kan betekenen bij Erve Beverborg.
Deze bruiloft van Manon & Tim vond plaats in augustus. Met een intiem gezelschap van 50 personen vierden zij er de hele dag!

Elke gewenste stijl

Omdat we met Trouwen in het Bos maatwerk leveren, ben je bij ons altijd verzekerd van de stijl die bij jullie past. Je kunt er voor kiezen om de styling te laten aansluiten op de locatie en volledig voor een barnwedding te gaan, maar ook een bohemian wedding, eco wedding, vintage wedding of zelfs een festival bruiloft komen hier prima tot hun recht. Heb je een eigen stijl of thema in gedachten? Leuk, wij denken graag met je mee.

Ongedwongen genieten

Niet alleen werken wij met mooie stylingmaterialen, maar ook met een gedreven en gastvrij team dat jullie optimaal, maar vooral ongedwongen laat genieten!
Ook aan de catering stellen we vanzelfsprekend hoge eisen. Daarvoor werken wij samen met Mobile Street Food en Roaming Chefs. Gepassioneerde cateraars die niet standaard en traditioneel zijn, maar graag met jullie meedenken om de catering te laten aansluiten op jullie persoonlijke wensen.

 

Praktische info

– Erve Beverborg en Jan Wesselinkhoes bieden plaats aan max. 70 personen
– Voldoende parkeergelegenheid op loopafstand
– Overnachten kan ik in diverse B&B’s en hotels in de directe omgeving
– Voorzieningen als stroom, water, sanitair, bar en zelfs een kleine keuken zijn aanwezig