Home

Trouwen in het Bos

Sinds 2013 creëren wij volledig gefaciliteerde bruiloften in het bos. We waren pioniers, want Trouwen in het Bos was het allereerste bedrijf dat bruiloften in de natuur aanbood. Met ons totaalconcept en steeds weer vernieuwende inzichten zijn wij nog altijd uniek in Nederland!
Wij ontzorgen jullie volledig en laten jullie in een sprookjesachtige setting ongedwongen genieten. Ons team – bestaande uit gastvrije, enthousiaste en creatieve medewerkers – is de gehele dag aanwezig om het jullie en de gasten aan niets te laten ontbreken. Tevens vertalen wij jullie stylingwensen in een op maat gesneden plan, zodat jullie verzekerd zijn van maatwerk.
Wij bieden verschillende arrangementen. Van enkel een ceremonie met toost- / taartmoment tot de volledige dag op één locatie, inclusief avondfeest. Ook kun je bij ons terecht voor een uitgebreid weddingweekend of styling op locatie.
Met Staatsbosbeheer als hoofdpartner bieden wij exclusieve plekjes aan in vrijwel heel Nederland. Kun je bij ons alleen trouwen in het bos? Nee!

Het is het ook mogelijk om te trouwen in onze eigen kas (ook wel bekend als greenhouse of orangerie) zoals je vaak ziet op Pinterest.
De Boskas is gelegen in een prachtig stukje bos bij Nijmegen. Hier vinden jullie de echte botanische sfeer, met fonkelende lichtjes en styling volledig naar jullie wens!
Naast De Boskas is het ook mogelijk om te trouwen in eigen tuin, weiland, boomgaard, aan het water of in een rustieke schuur. Kortom: waar natuur is, daar zijn wij!

null

Ons team

null

Ons werk

null

De Boskas

Slide Slide
Maliya & Roy

“Eigenlijk kunnen wij alleen maar stellen dat wij Trouwen in het Bos iedereen kunnen aanraden.. zij hebben onze hoop en verwachtingen(en wij zijn niet de allermakkelijksten) op een onvergetelijk georganiseerde dag, meer dan overtroffen! In één woord Fantastisch!! Het team van Trouwen in het Bos, onder leiding van geweldenaar Anthony, hebben op de dag zo veel werk verzet, zonder dat wij er erg in hadden!”

Lisa & Jaco

“Een locatie midden in de natuur, witte stoeltjes, een prieel met de mooiste bloemen, rozenblaadjes op de grond en hangende vaasjes met bloemen in de boom, dit leek voor ons onwerkelijk. Tot dat we bij Trouwen in het Bos terecht kwamen. We maakten een afspraak met Lianne om kennis te maken en de locatie te bekijken. Na het gesprek waren we allebei stil van de prachtige plek en alle mogelijkheden die Trouwen in het Bos ons kon bieden.”

Janneke & Carlo

“Tot in de puntjes verzorgd, sfeervol aangekleed, in de juiste mate op de achtergrond aanwezig, vriendelijk, smaakvol. Zomaar een paar woorden die mij als eerste te binnen schieten. Trouwen in het Bos heeft voor ons de dag verder ingevuld, waar wij op hoopten. Het weer en de locatie was die dag fantastisch, maar wat het team van TIHB heeft neergezet overtreft onze verwachtingen. Laat je inspireren door wat zij te bieden hebben, en laat je verrassen door wat je mee gaat maken.”

Astrid & Michiel

“Het was echt een geweldige dag: de ceremonie buiten, alles in het bos, een mooie tent, zitjes buiten en binnen, heerlijk eten, en een supermooie aankleding van oa allemaal verse bloemen. Een hele leuke sfeer. Precies zoals we het wilden! Het team van Trouwen in het Bos heeft zich heel goed ingeleefd in ons als bruidspaar, en dat maakte het erg speciaal: daardoor wordt het echt van jou. Ik raad Trouwen in het Bos iedereen aan.”

Emily & Kristoff

“Trouwen in het bos heeft onze trouwdag een pakje mooier gemaakt.
De styling was helemaal zoals wij het ons voorgesteld hadden en volledig aangepast aan de sfeer van de locatie. Wij hebben heel erg veel complimentjes gekregen van gasten, dat zegt genoeg denk ik.
Een dikke merci aan het team van trouwen in het bos die ondanks de dikke regendruppels onze dag stralend hebben gemaakt.”

Sherida & Lennard

“Mede dankzij Trouwen in het Bos hebben wij een fantastische trouwdag gehad! En dat met maar weinig zorgen tijdens de voorbereidingen en zelfs zonder zorgen op onze bijzondere dag zelf. TinB heeft veel van het ‘vervelende’ regelwerk voor ons uit handen genomen en heeft tevens gezorgd voor een prachtige en fantastisch mooi gestylde trouwlocatie die precies bij ons paste. We hebben onlangs de foto’s gekregen van de fotograaf en hebben toen opnieuw weer enorm kunnen genieten van het werk dat TIHB heeft neergezet, met een speciaal bedankje voor Anthony en Lianne!
Trouwen in het Bos is zeker een aanrader voor wanneer je niet zo goed tegen regelstress kunt of wanneer je gewoon optimaal wilt genieten van een prachtige en persoonlijke bruiloft.”

Lotte & Pieter

“Het team van Trouwen in het Bos heeft onze bruiloft tot een waar sprookje weten te maken.
Heerlijk ongedwongen vieren op de wijze waarop wij wensten!
Samen eten, lang natafelen.. Genieten tot de zon onder ging.
Wij en onze gasten kijken met heel veel plezier terug op onze bijzondere dag en koesteren dit een leven lang.
Trouwen in het bos, Bedankt!”

Susan & Luuk

“Trouwen in het bos heeft van onze bruiloft een droomdag gemaakt. Op een prachtige locatie hebben ze de perfecte sfeer gecreëerd. Geweldige medewerkers die alles op alles hebben gezet om ons de dag van ons leven te geven. Dit geldt ook voor de mensen van Mobile Street Food. Het eten was verrukkelijk en de bediening uitstekend. Ook de kinderen hebben een heerlijke dag gehad. Het springkussen, speelhoek en de ijscokar vonden ze prachtig. We hebben achteraf ook vele positieve reacties gehad van onze gasten. Kortom alles was tot in de puntjes verzorgd en het is een dag geworden waar we met veel plezier en liefde aan terugdenken.”